Brandhouse: Business-to-Business partner Kneipp

Brandhouse: business-to-business partner Kneipp
Voor Kneipp bestellingen van bedrijven en overige organisaties verzorgt Brandhouse de verkoop, administratie en logistieke afhandeling. Brandhouse is ook uw B-to-B partner voor Rituals, iLoveCooking, Jamie Oliver, Senz, Laguiole en Fatboy. U kunt ons in Nederland telefonisch bereiken op nummer 073 - 689 00 31 of per mail via sales@brandhouse.nl. Klanten uit België kunnen ons bereiken op nummer 011 - 988 400 of per mail via sales@brandhouse.nl. 

Brandhouse is steeds op zoek naar nieuwe concepten en producten, die passen binnen de filosofie, dat een klant alleen het beste verdient. Niet alleen voor wat betreft de producten, maar ook op het gebied van service en ondersteuning. Namen als Kneipp, Jamie Oliver, Fatboy en Rituals passen daarbij.

Leveringscondities 
De levertijd voor Kneipp pakketten, producten en samples is circa 4-5 werkdagen na ontvangst orderbevestiging (indien voorradig). Een snellere levertijd is eventueel mogelijk op aanvraag. Betaling bij opdracht, voorafgaand aan levering.

Leveringen zijn franco huis bij orders groter dan € 750. Bij leveringen tot € 750 berekenen we € 15,00 verzendkosten in Nederland en in België € 25,00 per adres. Standaard samples worden tegen de stuksprijs berekend met € 7,50 verzendkosten. 

Op alle leveringen zijn onze Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing. De prijzen geldig van 1 januari t/m 31 december 2016 of tot de volgende prijslijst wordt uitgegeven. Genoemde prijzen zijn in euro's exclusief BTW, prijswijzigingen voorbehouden.